… Om trai si om vedea

Things to do in Denver when you’re dead

macrameu 13 octombrie 2011 0

Unul dintre cele mai bune si underrated filme. Zice despre toate lucrurile importante din viata:

- cum sa faci o femeie sa se indragosteasca nebuneste de tine. Am facut o singura data asa cu una dintre cele mai frumoase si destepte fete intalnite de mine. Fucking worked. Incerc-o. O te simti si tu cool iar daca fata chiar este extraordinara o sa iasa ceva extraordinar.

- cum sa lupti impotriva raului chiar cand e de 10 ori mai puternic decat tine si de ce  mai ales atunci e mai important sa lupti. Jimmy the Saint Tosnia (Andy Garcia) who went to seminary school but lost the calling. But in his day… the bitchesbastard! o face atat de cool si atat de bine incat …. vedeti filmul si o sa intelegeti.

- ce inseamna prietenia. Andy e cool. Nu putea sa ii puna prieteni mai cool decat el. E ca atunci cand ies femeile in oras cu alte femei mai urate decat ele ca sa iasa in evidenta. Asa ca prietenii lui sunt doar ciudati si pitoresti. Lucru care il face pe Andy Garcia si prietenia lui cu ei sa fie si mai cool. Filmul asta m-a facut sa ii citesc biografia si m-a cam dat pe spate – insurat cu o singura femeie pe care nu a inselat-o, si-a tinut familia departe de ochii mass-mediei, banii nu prea l-au dat deloc peste cap. Chiar un meserias.

- ce inseamna demnitatea si de ce trebuie sa lupti si mai mult pentru demnitatea altora. Eu as pune filmul sa il vada puscariasii. Cred ca i-ar duce pe multi to the good side.

- cum iti dai seama daca viata pe care ai trait-o a fost worthwhile – Make up a list. Put on it the 10 most important things for you. … continuarea este incredibila.

- ca unul dintre cele mai cool lucruri din lume e sa mergi cu o masina decapotabila pe un pod ca sa iti bata vantul in plete in timp ce asculti Tom Waits. As vrea sa am par destul in cap ca sa incerc senzatia asta in timp ce sopoteste Tom.

 

Gentlemen, we have boat drinks.

 

 

Lasă un comentariu »

Switch to our mobile site