Nelly Omar – cea mai mare cantareata argentinianca

A implinit 100 de ani. Cea mai mare cantareata argentinianca – la Gardel con polleras y Cantora Nacional de Argentina. Fata ascutita, melodramatica tipic argentiana rezultata din combinatia de italieni cu spanioli. Cand ma uit la pozele cu ea imi aduc aminte cum am trecut o data pe langa un restaurant de lux din Buenos Aires din care tocmai iesisera 4 doamne de vreo 400 de ani – impreuna, normal – s-au pupat si si-au zis “Nos vemos chicas”. Doamne ingrijite, din aristocratia porteña. Scena asta mi-a dat o stare euforica toata ziua. Se simte ca in Argentina au fost vremuri bune. Din pacate, au fost.

 

[youtube id="srI1uO-lqnw" width="600" height="350"]

[youtube id="tQgE-1oovWs" width="600" height="350"]

[youtube id="Dm2b7qPx8mY" width="600" height="350"]

[youtube id="yLgw4w_bL-4" width="600" height="350"]

2 comments on this post.
 1. Sasha:

  Site-ul tau mi-a adus aminte de Argentina dar mai ales de argentinieni pe care eu unul ii iubesc si ii ador (sunt mult mai misto decat romanii)

  Iti las aici un pic din amintirile mele: Les Luthiers

  http://www.youtube.com/watch?v=gUC5Woy7HEs

 2. ice4you:

  Prietene, am dat peste tine cu ajutorul unui amic si nu imi pare rau. In primul rand un mare BRAVO pentru blog’ul asta care o sa imi tina de urat ceva vreme, relatarile tale pe langa exotism sunt si misto puse in randuri! In al doilea rand, ca premiu te’am propulsat si promovat direct in blogroll …. nu fac usor alegeri de genul asta, dar blogul asta chiar merita citit! :)

  Pe final … doar iti multumesc pentru relatari si ramane sa ne citim sanatosi in continuare! ;)

Leave a comment