Puerto Natales

Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. scl scl

Tovarasi, viata nu inseamna doar bautura, distractie, fete si alte lucruri futile. Viata este o treaba serioasa. Mi-am repetat eu aceste lucruri de cateva ori ca sa imi intre bine in cap. Si spunandu-mi asta, gandurile m-au purtat catre antichitatea greaca si am decis sa le urmez exemplul. Nu intelegeti, nu? Offf. Bine, va explic – am inceput sa fac si miscare fiindca incepusem sa ma cam anchilozez.

Dupa o calatorie de cateva ore cu busul am trecut granita in Chile si am ajuns in Puerto Natales. Aici ajungem seara si dorim sa urmam exemplul grecesc in continuare si sa ne educam simturile asa ca mergem intr-o carciuma. In carciuma pe cine il vedem? Pe Mateo nene!!! Doar ca era cu 10 ani mai in varsta, mai scazuse in inaltime si se mai ingrasase.

Si-a abandonat tara de care era atat de incantat incat chiar mergea sa schieze in ea si a plecat in Chile sa cante. Si baga binisor. Nu ne-a recunoscut, asa ca ne-am dus sa ne odihnim pentru ziua grea de poimaine.

Erau o caruta de trasee de facut prin el famoso Parque Natural de las Torres del Paine, dar fiindca nu avem 9 luni pentru America Latina ca francezii si evreii din bus si nici cort ne-am hotarat sa dormim la cabana de la poalele muntelui si sa facem un traseu de vreo 9 ore dus-intors pana la un Mirador. Buen. Pornim la drum de dimineata si vad o pestera pentru care platesc si 3000 de pesos chilieni. Spiritul meu critic grec se revolta impotriva celor 300 mc de pestera cu o publicitate prea mare.

In poza, nu stiu de ce, arata mai bine decat in realitate. Imi descarc nervii un pic pe un urs.

In schimb ce vad ulterior este ….

Bagam si 2 poze iola, vorba lui Vladut.

Page 1 of 5 | Next page