Cel mai cool hostel din lume

Ushuaia este la capatul lumii, este destul de aproape de Antartica – cca 1000 km si este si destul de scumpa. Oamenii care vin aici sunt o combinatie de:

- oameni care merg la munte si care se cred speciali pentru asta;

- fotografi amatori, care baga o caruta de bani in echipamente si se cred speciali pentru asta;

- oameni care merg in Antarctica.

Asta inseamna ca exista o concentratie mare de oameni speciali, asa ca unii s-au simtit jigniti de acest lucru si au decis sa fie si mai speciali. Astfel a aparut hostelul Freestyle Backpackers. Este locul cu cea mai cool si laid-back atitudine din toata emisfera sudica. Se asculta in principiu muzica alternativa, iar din cand in cand Roxette si alte chestii din anii 80, cu o atitudine pe jumatate ironica, pe jumatate nostalgica.

Priviti-l pe receptionerul nostru.

Este cel mai cool om din lume. Acesta este biroul lui.

Bineinteles ca are placa de snowboard, fiindca snowboard-ul este cel mai cool sport din lume. Cand vine cineva in hostel, da noroc cu el ca si cum ar fi cei mai buni prieteni din lume pentru ca el este prieten cu toata lumea si vrea ca toata lumea sa se simta cool chiar de la inceput. Cand pozeaza, omul cool este chiar mai cool decat este in restul timpul, chiar daca acest lucru pare imposibil.

Dar sa fii cool nu inseamna sa fii iresponsabil. Nuuuu, omul cool modern este o persoana responsabila, care respecta faptul ca dupa o betie nu trebuie sa ii aprinzi lumina in camera altui om cool.

Priviti ce postura cool are domnisoara de mai sus. Chiar daca abia s-a trezit din somn, postura cool este  adoptata imediat, iar faptul ca tu esti un taran care ai reusit sa bei mai mult decat ea si ai ajuns in camera dupa ea nu poate decat sa declanseze un dispret cool din partea ei.

Dupa ce mananci este cool sa iti speli vasele, fiindca omul cool nu este ma-ta. A se observa jocul de cuvinte Milf/Mom. Cool, nu?

Page 1 of 3 | Next page